Knut Skoglunds Minnefond

Minnefondet er opprettet av Malvik Idrettslag og RBK til minne om Knut Skoglund.

Fondet går til en ungdom som på en positiv måte fremmer fotballen i Trøndelag.

Knut Skoglund var malviking, og var leder av juryen i Malvikcupen i alle år.
Knut Skoglund var keeper for A-laget til Malvik, og var også en god dommer. Han var med i styret i Rosenborg i flere år, de siste som styreformann fram til sin alt for tidlige bortgang i februar 2004.

— Sven Fred Buseth —

Tildelinger

2010

Knut Skoglunds minnepris gikk i år til Birgitta Solberg.

Birgitta gikk rekrutteringsdommerkurs i 2005, og vist raskt godt anlegg for dommergjerningen. Hun var fra 2006 til og med 2008 med i kretsens talentgruppe, og fra 2008 med i NFF sin talentgruppe for unge kvinnedommere. Her har hun jevnlig vært på tiltak i NFF regi, og markert seg godt. I november 2009 ble hun tatt ut som en av Norges deltagere i en jente fotballfestival i Jordan. Hun har de to siste årene markert seg spesielt god som assistentdommer i 2. divisjon for menn i konkurranse med guttene. Hun fikk sin debutkamp i Adeccoligaen i nest siste serierunde i høst med kampen Nybergsund-Strømmen, noe hun gjorde meget godt. Birgitta er meget godt trent, alltid positiv, og stiller opp på kort varsel.

Bildet viser Solberg sammen med Astrid Skoglund og Nils Skutle, RBK. Klikk på bildet for større versjon.

Birgitta Solberg

2009

Knut Skoglunds minnepris gikk i år til Stine Foosnæs

Stine Foosnæs har i sin aktive fotballkarriere spilt i både Malvik, Trondheims-Ørn og Ranheim. De siste to sesongene har hun tonet ned sin egen fotballsatsning til fordel for trenergjerningen, og på mange måter gjort seg bemerket der. Med det første året som guttetrener i Ranheim har hun det siste året vært trener for Trondheims-Ørns rekuttlag. I tillegg til å ha gjennomført NFFs Trener II utdannelse, har Stine meget gode sosiale egenskaper og skaper trygghet og trivsel i sine omgivelser. Hennes formidlingsevne, engasjement og fotballkunnskap gjør henne til en naturlig, men samtidig meget tydelig leder på treningsfeltet. Dette har har allerde mange spillere fra klubb-, sone-, krets- og regionslag fått gleden av å oppleve. Stine Foosnæs er et stort trenertalent og ikke minst er hun en flott representant og et forbilde overfor unge kvinner i trenerrollen.

Bildet viser Foosnæs sammen med Astrid Skoglund og Nils Skutle, RBK. Klikk på bildet for større versjon.

Sinte Foosnæs

2008

Knut Skoglunds minnepris gikk i år til Markus Henriksen. Markus Henriksen har spilt 16 landskamper i aldersbestemt fotball for Norge. Han har en stor arbeidskapasitet som midtbanespiller. Han har spilt på 2. divisjonslaget til RBK siden han var 15 år. Markus har en flott holdning og oppførsel.

Bildet viser Henriksen sammen med Astrid Skoglund og Terje Svendsen, RBK. Klikk på bildet for større versjon.

Markus Henriksen

2007

Knut Skoglunds minepris gikk i år til Christoffer Hansen, Ranheim IL, for hans allsidige innsats som spiller, trener og administrator.

Bildet viser Hansen sammen med Astrid Skoglund og Thorbjørn Aass, RBK. Klikk på bildet for større versjon.

Christoffer Hansen

2006

Knut Skoglunds minnepris gikk i år til Monica Løkkeberg. Hun er en meget løfterik dommer.

  • Autorisert som dommer 2001, 16 år gammel
  • Medlem av NFF’s talentgruppe de 3 siste år.
  • Dømmer for Freidig IL.
  • Aktiv håndballspiller for Strindheim IL frem til siste sesong.

Monica Løkkeberg

2005

Knut Skoglunds minnepris gikk i år til Nina Stiles. Hun er en meget lovende spiller som i en alder av 16 år allerede har spilt 11 kamper på landslaget for J17 og 4 kamper på J19.

Hun har allerede debutert for Trondheims-Ørn i øverste divisjon. Årets pris ble delt ut av Astrid Skoglund og Nils Skutle.

Nina Stiles

2004

Prisen for 2004 ble gitt til Arne Krogstad (dommer fra Heimdal).

(Klikk på bildene for å få en større versjon på skjermen)

    

Prismottaker Arne Krogstad, her sammen med Astrid Skoglund og Nils Skutle.

Samarbeidspartnere

Malvikcupen © 2019-2024 All Rights Reserved

Denne siden benytter cookies. Ved å fortsette å bruke siden, aksepterer du vår bruk av cookies. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram